Reconditionari

Reconditionam biciclete vechi (majoritatea modelelor)

Daca aveti o bicicleta veche si doriti sa stiti in ce consta reconditionarea ..., iata:

EVALUAREA TEHNICA  = cate dintre componente mai pot fi folosite? Se pot repara? Se pot inlocui cele iremediabil stricate? (se poate intampla ca unele componente / sisteme actuale, noi, sa nu poata fi montate pe biciclete de model vechi). 
Se gaseste solutia inlocuirii cu o componenta compatibila second hand sau adaptarea uneia moderne sau alcatuirea uneia din stadiul zero, pe strung.

EVALUAREA ESTETICA = cadrul, furca, rotile sunt analizate si se constata gradul de uzura si rugina. Mai pot fi inlocuite / reparate sau nu?
Costul evaluarilor este fix: 30 de lei.

Rezulta apoi un deviz estimativ. Este ESTIMATIV pentru ca va cuprinde factori variabili - de exemplu, "vopsirea" presupune mai multe activitati: sablare, grunduire, vopsire, lacuire. Si toate depind de gradul de rugina.

Costul manoperei variaza intre 250 si 350 de lei.

Apoi, COMPONENTELE se demonteaza, se curata, se vopsesc, se slefuiesc, se greseaza, se remonteaza, se regleaza si se testeaza. Fiecare in parte. Piesele defecte / rupte / sparte se inlocuiesc.

Costul manoperei variaza intre 150 si 200 lei.

La aceste costuri se adauga cel al componentelor noi, daca este cazul.

Toate aceste activitati si detalii se stabilesc apriori, concret pentru bicicleta in cauza, in atelierul nostru, neaparat impreuna cu proprietarul.

Durata procesului de reconditionare este mai mare in sezonul primavara-vara-toamna, deci va recomandam efectuarea acestor operatiuni pe timpul iernii astfel incat primavara sa va gaseasca cu bicicleta deja reconditionata, gata de plimbare!

Mesterii nostri va asteapta cu drag si interes!