FaceBook

Pentru o utilizare in bune conditii a site-ului va recomandam sa cititi Termenii de utilizare. Premier Sport Extreme SRL isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni fara o notificare prealabila. 

Ultima versiune valida a acestui document este cea prezenta online pe site.

Site-ul www.labiclaloca.ro ( denumit in cele ce urmeaza "site") este proprietatea Premier Sport Extreme SRL cu sediul in Bucuresti, Str. Timisul de sus Nr.1, CUI RO 28190266, J40/ 3135/2011

Produse

Site-ul are in oferta biciclete si articole sport importate direct sau distribuite de la reprezentantele oficiale ale diferitelor marci in Romania. Toate produsele sunt vandute in acest context. Pentru marcile revandute de la importatorii oficiali, acestia sunt raspunzatori pentru caracterul original al produselor, pentru legalitatea distributiei produselor respective, pentru indicatiile si instructiunile ce insotesc produsele.

Garantie
Produsele nu au garantie implicita. Garantia este furnizata de producator sau importator, dupa caz. Pentru problemele legate de garantie se contacteaza reprezentatii Premier Sport Extreme SRL la datele de contact de pe site. Produsele trebuie sa ajunga (direct sau prin curier) la unul din sediile Premier Sport Etreme SRL, dupa o notificare prealabila. 

Copyright

Articolele de pe acest site sunt proprietatea www.labiclaloca.ro. Utilizarea lor in alte site-uri sau mijloace de comunicare media se poate face doar cu acordul Premier Sport Extreme SRL.

Limitare responsabilitati

Descrierile si fotografiile bicicletelor si articolelor sport sunt cu titlu informativ, iar produsele livrate pot fi partial diferite.

Reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Pentru produsele aflate in promotie se aplica pretul afisat fara reduceri suplimentare. 

Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru parerile publicate de dumneavoastra la sectiunea FAQ si ne rezervam dreptul de a inlatura comentariile pe care le consideram ca aducand prejudicii unor persoane sau institutii, sau ca fiind in neconcordanta cu scopurile acestui site.

Premier Sport Extreme isi rezerva dreptul de a afisa pe site produse care nu sunt momentan in stoc. Pentru acestea puteti face rezervari si comenzi urmand sa fiti contacti de reprezentantii Premier Sport Extreme SRL pentru a stabilii de comun acord termenele de livrare.

Produsele importate de alte reprezentante legale sau importatori autorizati, pentru care Premier Sport Extreme SRL are doar calitate de vanzator, au termene de livrare diferite, functie de disponibilitatile de stoc din momentul efectuarii comenzii, ale importatorilor sau reprezentantelor legale.

Dispozitii finale

www.labiclaloca.ro functioneaza conform legislatiei in vigoare in Romania.
Orice tentativa de acces neautorizat pe site si orice incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Premier Sport Extreme SRL si clienti se va solutiona pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale in vigoare. Solutionarea conflictelor este de compententa instantelor judecatoresti aferente sediului Premier Sport Extreme SRL.
Prin parcurgerea prezentului document clientul isi asuma in totalitate continutul.

Biciclete
Biciclete de oras
Biciclete MTB Full Suspension
Biciclete MTB
Biciclete Trekking
Biciclete Dirt
Biciclete BMX
Biciclete MTB 27,5
Biciclete copii
Biciclete MTB 29R
Biciclete pliabile
Biciclete de sosea
Trotinete
Echipamente
Ochelari
Manusi
Casti
Imbracaminte
Incaltaminte
Protectii
Accesorii
Lumini
Ciclocomputere
Lacate
Pompe
Sonerii
Bidoane/Suporti
Cric
Aparatori
Portbagaje
Piese
Ghidoane
Furci
Frane
Sei
Lant
Schimbatoare
Pedale
Roti
Angrenaje
Anvelope si camere
Scule
Biciclete joobleBiciclete ForceBiciclete CastelliBiciclete FerriniBiciclete Sprint
Biciclete PromaxBiciclete AvidBiciclete SimplaBiciclete HTBiciclete KMC
Biciclete TroyLeeDesignsBiciclete M-WAVEBiciclete UnionBiciclete CatlikeBiciclete HEAD
Biciclete BETOBiciclete MIGHTYBiciclete VELOBiciclete KMCBiciclete SXT
Biciclete PegasBiciclete AdriaticaBiciclete HARO Biciclete ShockblazeBiciclete Ghost
Biciclete TrelockBiciclete BIKEmateBiciclete KaliBiciclete TruvativBiciclete RockShox
Biciclete OyamaBiciclete BellelliBiciclete PROBiciclete ShimanoBiciclete Devron
Biciclete FocusBiciclete BBBBiciclete CateyeBiciclete SR SuntourBiciclete Selle Royal
Biciclete le Tour de FranceBiciclete O'NealBiciclete PolisportBiciclete VenturaBiciclete ATALA
Biciclete KarbonBiciclete RubenaBiciclete Vittoria ZaffiroBiciclete ContinentalBiciclete Felt
Biciclete UnivegaBiciclete IdealBiciclete Scott  
Labiclaloca pe Facebook
Protectia Consumatorului - ANPC
Operator Date cu Caracter Personal nr. 21124/2013