Reconditionari biciclete

Reconditionam biciclete vechi

Daca aveti o bicicleta veche si doriti sa stiti in ce consta reconditionarea, acestia sunt pasii:

EVALUAREA TEHNICA

- cate din componente mai pot fi folosite? Se pot repara? Se pot inlocui cele iremediabil stricate?

- se poate intampla ca unele componente/sisteme actuale noi sa nu poata fi montate pe biciclete model vechi

- se gaseste solutia inlocuirii cu o componenta compatibila second hand, adaptarea uneia moderne sau fabricarea unei componente
 

EVALUAREA ESTETICA = cadrul, furca, rotile sunt analizate si se constata gradul de uzura si rugina. Mai pot fi inlocuite / reparate sau nu?

Rezulta apoi un deviz estimativ. Este ESTIMATIV pentru ca va cuprinde factori variabili - de exemplu, "vopsirea" presupune mai multe activitati: sablare, grunduire, vopsire, lacuire.Toate depind de gradul de rugina si cat este de cromat.

Costul manoperei variaza intre 600 si 950 de lei.

Apoi, COMPONENTELE se demonteaza, se curata, se vopsesc, se slefuiesc, se greseaza, se remonteaza, se regleaza si se testeaza. Fiecare in parte. Piesele defecte / rupte / sparte se inlocuiesc.

Costul manoperei variaza intre 300 si 450 lei.

La aceste costuri se adauga cel al componentelor noi, daca este cazul.

Toate aceste activitati si detalii se stabilesc apriori, concret pentru bicicleta in cauza, in atelierul nostru, neaparat impreuna cu proprietarul.

Durata procesului de reconditionare este mai mare in sezonul primavara-vara-toamna, deci va recomandam efectuarea acestor operatiuni pe timpul iernii astfel incat primavara sa va gaseasca cu bicicleta deja reconditionata, gata de plimbare!

Mesterii nostri va asteapta cu drag si interes!